Οι εμπορικές αντιπροσωπίες των Subaru και Scion στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την ύπαρξη μεγάλων χώρων ώστε να «αποθηκεύουν» τα μοντέλα BRZ και FR-S.

Ο λόγος για αυτό είναι απλός: Πρόκειται για τα δύο μοντέλα που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στη λίστα με τα οχήματα που μένουν για το μικρότερο διάστημα στις αντιπροσωπίες.

Σύμφωνα με το site Edmunds.com, to Subaru BRZ χρειάζεται 4 μόλις μέρες για να «φύγει», ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για το Scion FR-S είναι μόλις 5 ημέρες. Νούμερα ιδιαίτερα εντυπωσιακά αν αναλογιστεί κανείς πως ο μέσος όρος κυμαίνεται στις 53 ημέρες!

Αυτό εξηγείται από την υψηλή ζήτηση και το «θόρυβο» που τα συγκεκριμένα σπορ κουπέ έχουν προκαλέσει στους αγοραστές. Φυσικά, ρόλο παίζει και ο χαμηλός αριθμός διάθεσης από τις εταιρείες καθώς η Toyota θα παράσχει μόλις 10.000 αντίτυπα του Scion FR-S και η Subaru 6.000 BRZ.

Υπενθυμίζεται, ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για «αδελφικά» μοντέλα που ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας Toyota και Subaru. Η Scion είναι το παρακλάδι της Toyota στη B. Αμερική και το FR-S είναι πανομοιότυπο με το BRZ.


Το Scion FR-S:


Το Subaru BRZ: