Ο Γιάννης Ποτουρίδης χτύπησε μεν στην προπόνηση αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς την συμμετοχή του για το ματς με τον Ηρακλή, καθώς δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης χτύπησε στο οικογενειακό δίτερμα του Ολυμπιακού αλλά θα παίξει κανονικά με τον Ηρακλή. Πιο συγκεκριμένα δέχθηκε μία δυνατή κλωτσιά από τον Φρανσουά Μοντέστο αλλά δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Ο Ποτουρίδης πάντως προορίζεται για βασικός ελέω των απουσιών των Όλαφ Μέλμπεργκ και Φρανσουά Μοντέστο, που είναι τιμωρημένοι.

Από εκεί και πέρα ο Βασίλης Τοροσίδης που την Παρασκευή έκανε θεραπεία θα είναι έτοιμος να κάνει προπόνηση από την Κυριακή και μετά και ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης. Επίσης σχετικά με την ενδεκάδα όλα δείχνουν πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δίλλημα για την δεξιά πλευρά.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας, αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Ζαϊρί, Φετφατζίδη και Ρόμενταλ. Μέχρι στιγμής όλοι τους έχουν σοβαρές πιθανότητες για την κατάληψη της θέσης του δεξιού χαφ.

Πηγή: gazzetta.gr