Το προφίλ του σαραντατετράχρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό σκιαγράφησε η πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει μια κόρη.

Το παρατσούκλι του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του πενηντατετράχρονου τοπογράφου στο Ψυχικό ήταν «ο ωραίος Τζορτζ». Η πρώην σύντροφός του εξηγεί στην εκπομπή «LiveNews» πώς ο φερόμενος ως δολοφόνος πρόσεχε ιδιαιτέρως την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ, μάλιστα, τον χαρακτηρίζει «νάρκισσο σαν τον Μπάμπη», τον πιλότο που δολοφόνησε τη νεαρή σύζυγό του στα Γλυκά Νερά.

Αυτό εξηγεί και τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, ο οποίος βασίστηκε στην εξωτερική του εμφάνιση, όταν θέλησε να παρεισφρήσει στον κόσμο της showbiz, μέσω της πρώην συντρόφου του, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να φτιάξει το δικό του δίκτυο στον κόσμο της νύχτας.

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο άνθρωπος αυτός θα ήταν σε θέση να σκοτώσει με τόση ευκολία, αν και εγώ θα μπορούσα σήμερα να μην είμαι σε θέση να σας μιλάω, αφού στο παρελθόν με είχε κακοποιήσει, χτυπώντας με στο σώμα και στο πρόσωπο. Τον είχα καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία χωρίς να φοβηθώ. Μου είχε σπάσει το χέρι και τη μύτη, γιατί του είχα ζητήσει να με αφήσει ήσυχη, να μεγαλώσω το παιδί μου μόνη μου. Αν όντως εμπλέκεται σε αυτή τη φρικτή δολοφονία, είναι λυπηρό και στενάχωρο για το παιδί μου», είπε αρχικά η πρώην σύντροφός του.

«Όταν τον γνώρισα, δεν ήξερα τίποτα για εκείνον. Είναι ένας πάρα πολύ όμορφος άντρας και ελκυστικός, όμως η περίπτωσή του είναι παρόμοια με αυτή του Μπάμπη, του πιλότου που σκότωσε την Καρολάιν. Νάρκισσο τον είχαν χαρακτηρίσει».

«Στη φυλακή έμεινε 13 χρόνια. Πίστευα πως θα έχει αλλάξει χαρακτήρα και θα έχει σωφρονιστεί και δεν θα κατέληγε πάλι στα ίδια. Πέρσι, μάλιστα, είχε δώσει πανελλήνιες και είχε περάσει στη γυμναστική ακαδημία και ήταν περήφανος γι’αυτό. Δεν θέλουμε πια να έχουμε καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, ούτε εγώ ούτε το παιδί μου. Μεγάλωσα το παιδί χωρίς καμία βοήθεια. Ακόμα και η επαγγελματική μου πορεία πήγε πολύ πίσω εξαιτίας της κακής του φήμης. Όταν μαθεύτηκε το παρελθόν του, με κοίταζαν περίεργα, λες κι εγώ ήξερα για τη δράση του. Όταν έμαθα την αλήθεια, απομακρύνθηκα αμέσως και τότε ήταν που άρχισε να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Τον κατήγγειλα και ζήτησα τη βοήθεια της Αστυνομίας, η οποία, μάλιστα, με είχε ενημερώσει πως ο ίδιος είχε φτάσει μέχρι και στο σημείο να μου κόψει τα φρένα της μηχανής μου. Σε εμένα παρουσιαζόταν ως άγγελος, ένας άντρας που πάντα πρόσεχε την εμφάνισή του και τη στάση του μπροστά σε φίλους και γνωστούς».