Το «κουβάρι» της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, άρχισε να ξετυλίγεται με τη σύλληψη του 44χρονου κατηγορούμενου.

Το κινητό του θύματος έχει ανοίξει. Εκεί άλλωστε βρέθηκαν και απειλητικά μηνύματα από τουλάχιστον δύο άτομα που όμως προς το παρόν δεν βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών.

Τα στελέχη της Αστυνομίας, αναζητούν πλέον βίντεο του πιθανού συνεργού. Οι έρευνές τους ξεκινούν από τις εικόνες που έχουν καταγραφεί σε υπόγειο γκαράζ στο Μαρούσι. Τα μεσάνυχτα της δολοφονίας, ένα αυτοκίνητο μπήκε στο υπόγειο γκαράζ και λίγη ώρα αργότερα, βγήκε ακολουθούμενο από το σκούτερ που πιθανότατα ανήκε στο δολοφόνο.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν και άλλα βίντεο που θα προσδιορίσουν τον συνεργό αλλά και τα σημεία που έχουν καταστραφεί το σκούτερ, ο οπλισμός και ο ρουχισμός του εκτελεστή.

Το GPS που βρέθηκε στην κρύπτη του σπιτιού

Χρήσιμα αναμένεται να αποδειχθούν και όσα βρέθηκαν στις δύο κρύπτες του διαμερίσματος του κατηγορούμενου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην κρύπτη της ψευδοροφής, βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM και GPS, ενώ στην άλλη σε μια ντουλάπα και η ζώνη που φέρεται να είχε ίχνη πυρίτιδας.

Σχετικά τώρα με τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του τοπογράφου, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει δύο ταξίδια του 44χρονου και ισάριθμες συναντήσεις που είχε μετά το Πάσχα στη Μύκονο με επιχειρηματία.