Μια από τις τελευταίες επενδύσεις του θύματος της εκτέλεσης στο Ψυχικό, η οποία αφορούσε την αγορά οικοπέδου-«φιλέτου» στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου, φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους στο νησί των Κυκλάδων.

Στο συγκεκριμένο οικόπεδο, το οποίο ανήκε στον πενηντατετράχρονο που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό σε ποσοστό 50%, έχει ξεκινήσει ήδη η κατασκευή πολυτελών κατοικιών, όπως δείχνουν και τα πλάνα του «Action 24» από την περιοχή. Η δόμηση των κατοικιών έχει, μάλιστα, προχωρήσει αρκετά.

Σύμφωνα με την οικοδομική άδεια που επικαλείται το κανάλι, πρόκειται για κατοικία με ισόγειο, ένα επίπεδο αλλά και πισίνα.

Το πρόσωπο που μπαίνει στο «κάδρο» των υπόπτων

Σχετικά με την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό, ερευνώνται τρία πρόσωπα στη Μύκονο. Στο σπίτι όπου έμενε το θύμα στο νησί έχει βρεθεί και ένα laptop, το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Ένα πρόσωπο, σύμφωνα με το «OPEN», εξετάζεται ως ύποπτος για την ηθική αυτουργία της εκτέλεσής του. Πρόκειται για μεγαλοεπιχειρηματία της Μυκόνου, ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε με τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας στα δύο ταξίδια που πραγματοποίησε ο τελευταίος στο νησί.

Η σύντροφος του εκτελεστή έχει καταθέσει ότι σε τουλάχιστον ένα από τα ταξίδια γνωρίζει πως αυτός συναντήθηκε μαζί του. Ο ίδιος μεγαλοεπιχειρηματίας, σύμφωνα με το «OPEN», διέδιδε σε φίλους και γνωστούς του πως εκείνος ήταν πίσω από τον ξυλοδαρμό του τοπογράφου.