Γονείς έγιναν για πρώτη φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πριν από λίγες ώρες και μίλησαν για το χαρμόσυνο γεγονός στην εκπομπή Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ.

«Η κλινική που είμαστε τώρα είναι ακριβώς εδώ που είχε γίνει και η προηγούμενη διαδικασία. Σκεφτόμαστε με την Ιλάειρα ότι πριν από ακριβώς ενάμιση χρόνο, ήμασταν εδώ και κοιτάζαμε απέναντι τους μπαμπάδες και τις μανούλες να κοιτάζουν τα μωράκια μέσα από το τζάκι ενώ εμείς ήμασταν στην απέναντι πτέρυγα. Εκεί όπου γινόταν η διαδικασία των αποβολών και όλα αυτά. Και σκέφτομαι πως γυρνάει τούμπα όλη η ζωή» είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίος.

«Πραγματικά θέλω να στείλουμε το μήνυμα σε όλους ότι αρκεί μια προσευχή, η αγάπη του ζευγαριού και όλα αργά ή γρήγορα θα γίνουν» ανέφερε.

«Ο θηλασμός είναι ένα μαγικό συναίσθημα που μου το περιέγραφαν πολύ άσχημο, επώδυνο και σαν αγγαρεία άλλες μανούλες. Τελικά όμως όσα άκουσα, ήταν όλα ψέματα και εμείς είμαστε μια χαρά. Το βιώνουμε καταπληκτικά και δεν θα μπορούσε να μας έχει συμβεί κάτι καλύτερο» εξομολογήθηκε, με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση.