Σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι ένα από τα ονόματα που παρουσιάζονται ως βέβαια προς αποχώρηση από την Αϊντχόφεν. Τη μία φορά είναι έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα της Αγγλίας, την επόμενη σε κάποια της Ιταλίας. Ο Κέβιν Στρούτμαν, όμως, συνεχίζει να αγωνίζεται στην PSV.

Μιλώντας για τις φήμες που κατά καιρούς κυκλοφορούν, ο Στρούτμαν έδειξε ενοχλημένος που μέχρι τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. «Κουράστηκα κάθε φορά να βλέπω το όνομά μου στη μεταγραφική λίστα κάποιας ομάδας και στο τέλος να μην γίνεται τίποτα. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ασχοληθώ ξανά με το ζήτημα της μεταγραφής μου. Είμαι παίκτης της Αϊντχόφεν και μόνο την ομάδα μου θα σκέφτομαι», είπε σε αυστηρό τόνο ο μέσος της ολλανδικής ομάδας.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέτει εαυτόν εκτός μεταγραφικού «παζαριού». «Από τη στιγμή αυτή και έπειτα, όποιος ενδιαφέρεται για εμένα, πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί μου ή τον μάνατζέρ μου. Είναι καιρός να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις όσοι ισχυρίζονται πως με θέλουν στην ομάδα τους. Παύω να ασχολούμαι με πληροφορίες, φήμες και δημοσιεύματα, τα οποία όπως φαίνεται, δεν στηρίζονται πουθενά», συμπλήρωσε ο Κέβιν Στρούτμαν.

Πηγή: sport-fm.gr