Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν μπει ήδη στο Γουέμπλεϊ και οι απανταχού «καψούρηδες» της μπάλας έχουν μπει ήδη στην ποδοσφαιρική φαντασίωση του τελικού του Champions League!

Δείτε τις ενδεκάδες και τη μεγάλη έκπληξη που περιέχει εκείνη των Καταλανών!

20:32 – Γνωστές έγιναν πριν από λίγο οι ενδεκάδες των δύο ομάδων -μ’ εκείνη της Μπαρτσελόνα να έχει μια μεγάλη έκπληξη, αφού δεν περιέχει τον Κάρλες Πουγιόλ. Την ίδια ώρα, δε, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φαίνεται να καταλήγει σ’ ένα 4-4-2 -αφήνοντας εκτός αποστολής τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πέπε Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο, Βίγια

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Φάμπιο, Παρκ, Γκιγκς, Κάρικ, Βαλέντσια, Ερνάντες, Ρούνεϊ

20:31 – Μπορεί ο ήλιος να έκανε μια… δειλή εμφάνιση, αλλά η συννεφιά εξακολουθεί να σκεπάζει το μεγαλύτερο μέρος του “Γουέμπλεϊ”. Αυτό φυσικά ουδόλως έχει πτοήσει τους φιλάθλους -αρκετές χιλιάδες εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στις εξέδρες του “ναού του ποδοσφαίρου”. Εκεί όπου οι φίλοι της Γιουνάιτεντ -λόγω και του ότι τα περισσότερα “ουδέτερα” εισιτήρια έχουν καταλήξει, όπως είναι λογικό, στα χέρια τους- αναμένεται να έχουν μια μικρή… αριθμητική υπεροχή!

20:29 – Διακρίνοντας γύρω του -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον “αέρα” του NovaΣΠΟΡ FM 94,6- διάφορες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως οι Σταν Κόλιμορ, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, Κρίστο Στόιτσκοφ, Ούγκο Σάντσες και Ρόνι Γουίλαν, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει πάρει ήδη θέση στο “Γουέμπλεϊ”, για να περιγράψει έναν ακόμα τελικό του Champions League.

20:15 – Την ενδυματολογική βέρσιον του 2009 θα… λανσάρουν ξανά σήμερα οι δύο ομάδες. Όπως και τότε στο “Ολίμπικο”, η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί με τις κλασικές “μπλαουγκράνα” εμφανίσεις της -ενώ η Γιουνάιτεντ θα χρησιμοποιήσει τις λευκές. Ο Βίκτορ Βαλντές, δε -σε μια κίνηση… ρετρό- θα φορέσει συλλεκτική εμφάνιση, ιδια μ’ εκείνη που φορούσε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα στο νικηφόρο τελικό του 1992 στο “Γουέμπλεϊ” με τη Σαμπντόρια.

20:09 – Η καρδιά (πιθανότατα λόγω και Λίβερπουλ) λέει “Μπαρτσελόνα”, αλλά η… λογική του Φάμπιο Αουρέλιο λέει “Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”. Μιλώντας live στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βραζιλιάνος μπακ των “κόκκινων” εξέφρασε την επιθυμία να το σηκώσουν οι Καταλανοί -τόνισε, όμως, πως η ομάδα του Φέργκιουσον θα είναι σίγουρα καλύτερα προετοιμασμένη από το 2009.

20:03 – Φαβορί την Μπαρτσελόνα -κρατώντας, όμως και μια…πισινή- έχρισε ο Λουίς Φαν Γκάαλ. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πολυνίκης Ολλανδός τόνισε ότι οι Καταλανοί υπερέχουν στην επίθεση (γι’ αυτό έχουν και τον πρώτο λόγο), ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως θα τα βρουν… μπαστούνια, εφόσον η Γιουνάιτεντ προηγηθεί.

20:00 – Κάτι λιγότερο από τρεις ώρες πριν την έναρξη του τελικού και οι δύο ομάδες (με διαφορά λίγων λεπτών) έφτασαν στο “Γουέμπλεϊ”. Χαλαροί και ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές -όχι, όμως, και οι… κάμερες, μόλις εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι!

Πηγή: sport-fm.gr