Η ώρα της Κύπρου στο Netflix, ήρθε και τον Ιούλιο κάνει πρεμιέρα στην παγκόσμια πλατφόρμα η πρώτη ταινία από τη Μεγαλόνησο. Πρόκειται για το «Μπρος Γκρεμός»(Find Me Falling), της Στελάνας Κληρή με τους Harry Connick Jr. και Τόνυ Δημητρίου. Τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί σε Λευκωσία και Πέγεια, ενώ η παραγωγή στηρίχθηκε από το Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου, την Συμβουλευτικής Επιτροπής Κινηματογράφου (ΣΕΚΙΝ) και παραγωγούς όπως η Jupiter Peak Productions από τις ΗΠΑ και η Meraki Films από την Κύπρο.

Όμως, ο Ιούλιος στο Netflix έχει και μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές, όπως το «Babylon» και τον «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς» για να έχουμε κάτι καλό να δούμε, σε έναν μήνα που η τηλεόραση παίζουν non stop επαναλήψεις. Παρακάτω, ακολουθούν οι πρεμιέρες που ξεχωρίζουμε:

Find Me Falling

Αν η ταινία θα είναι… «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», μένει να αποδειχτεί όταν το δούμε. Πάντως, η πρώτη κυπριακή ταινία στην παγκόσμια πλατφόρμα είναι γεγονός και μέσω αυτής, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές της Κύπρου αφού τα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί έγιναν στη Μεγαλόνησο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον βραβευμένο με Emmy και Grammy ηθοποιό και μουσικό, Harry Connick Jr., ο οποίος υποδύεται τον Τζον Όλμαν, έναν ροκά που βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του και έρχεται στην Κύπρο για να απομονωθεί. Συμπρωταγωνιστής του είναι ο Τόνυ Δημητρίου στον ρόλο ενός αστυνομικού, ενώ παίζουν και οι ηθοποιοί Αγγελική Φιλιππίδου (Famagusta), Αθηνά Ροδίτου (Το Ναυάγιο) και Λέα Μαλένη.

Μετά από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και την πτώση της δημοτικότητας της μεγαλύτερης επιτυχίας του, ο ηλικιωμένος ροκ σταρ Τζον Άλμαν αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του, για να ανακτήσει δυνάμεις. Μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου την Κύπρο. Το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ σβήνει, όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και, αργότερα, με ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις, καθώς και μια παλιά φλόγα που ξαναφουντώνει.
Πρεμιέρα: 19 Ιουλίου

Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χίλ: Άξελ Φόλι

Τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη πρεμιέρα της ταινίας, ο Έντι Μέρφι επιστρέφει με τον ρόλο που μας μεγάλωσε, ως μπάτσος Άξελ Φόλι. Και μπορεί τα χρόνια να περνάνε, αλλά 40 χρόνια μετά, ο Χολιγουντιανός σταρ είναι σχεδόν ίδιος, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα ταξίδι στη δεκαετία του ’80 με τον «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς»

Σαράντα χρόνια μετά από την αξέχαστη πρώτη του υπόθεση στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλι επιστρέφει σ’ αυτό που κάνει καλύτερα: να εξιχνιάζει εγκλήματα και να προκαλεί χάος.
Πρωταγωνιστούν: Έντι Μέρφι, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Τέιλουρ Πέιτζ
Πρεμιέρα: 3 Ιουλίου

Babylon

H Βαβυλώνα με τους Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπιτ έρχεται στο Netflix! Μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής, που ακολουθεί την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλιγουντ.
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντιέγκο Κάλβα, Τόμπι Μαγκουάιρ
Πρεμιέρα: 6 Ιουλίου

Ο Άντρας με τα Χίλια Παιδιά / The Man with 1000 Kids

Δεν πρόκειται για ταινία, αλλά για μία μίνι σειρά ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη συγκλονιστική ιστορία ενός Ολλανδού απατεώνα, του Τζόναθαν Μέιγερ, που κατηγορείται ότι ταξιδεύει τον κόσμο και πείθει με δόλο παρά πολλές γυναίκες να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά του. Η σειρά σε τρία μέρη ερευνά τον σκοτεινό κόσμο της βιομηχανίας γονιμότητας και αποκαλύπτει πώς η έλλειψη παγκόσμιων κανονισμών επιτρέπει σε ορισμένες διεθνείς κλινικές γονιμότητας να συνεχίζουν να δέχονται ανώνυμες δωρεές.

Με αποκλειστική πρόσβαση σε μια ομάδα παθιασμένων και προσβεβλημένων γονέων, η σειρά αυτή αποκαλύπτει τη γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις ιστορία ενός YouTuber που εξαπάτησε γονείς από όλο τον κόσμο και παρουσιάζει πώς αυτοί οι γονείς έχουν πλέον την αποστολή να ασκήσουν πίεση για μια αλλαγή στον νόμο και να αποτρέψουν άλλες τέτοιες απάτες στο μέλλον.
Πρεμιέρα: 3 Ιουλίου