Τραγουδώντας με το δικό του μοναδικό τρόπο και νέους στίχους “αλά J2US” το Lalala της Μαρίνας Σάττι, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την πιο κεφάτη και ανατρεπτική έναρξη στον ημιτελικό του J2US, ένα φαντασμαγορικό Live που τα είχε όλα! Διάθεση στα ύψη, καθηλωτικές ερμηνείες, αγαπημένους guest κριτές, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολλή αγωνία αφού στο τέλος της βραδιάς μόνο 4 από τα 6 ζευγάρια πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στον Alpha την επόμενη Παρασκευή στις 21:00.

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι στην κριτική επιτροπή, στη θέση του Σταμάτη Φασουλή που απουσίαζε για τις θεατρικές του υποχρεώσεις και της Καίτης Γαρμπή που είχε προγραμματισμένη συναυλία, αλλά έκανε έκτακτη εμφάνιση στο πλατό λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς για να είναι κοντά στους διαγωνιζόμενους τη στιγμή της ανακοίνωσης των φιναλίστ.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τον σαρωτικό Λε-Πα, που ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε διαχρονικές επιτυχίες του αλλά και τη νέα του επιτυχία Block, ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Καθώς ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US πάντα στηρίζουν τους νέους καλλιτέχνες, στον ημιτελικό είδαμε: την Φαίη Θεοχάρη, τον Μάριο Χατζησάββα, αλλά και τον Σωτήρη Escobar να παρουσιάζουν τραγούδια τους, ενώ η Άννα Πολτζόγλου, νικήτρια του Fame Story, και ο Τίτος Λαχανάς, φιναλίστ της μουσικής ακαδημίας ερμήνευσαν τα πρώτα κομμάτια της δισκογραφίας τους.

Οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν από δύο κομμάτια ο καθένας – το δεύτερο δικής τους επιλογής. Και τα 6 ζευγάρια έδωσαν στα act τους τον καλύτερο εαυτό τους, εντυπωσιάζοντας με τη θεαματική τους εξέλιξη, μετά από 16 live, με τα 10άρια της βαθμολογίας των κριτών να παίρνουν φωτιά. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου με τον Φειδία και ο Γιάννης Σεβδικαλής με τη Σοφία Κουρτίδου, πήραν το πράσινο φως για τον μεγάλο τελικό σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Το hashtag #j2us έγινε για μια ακόμα φορά νο1 trend στο Χ (twitter) με πάνω από 4000 tweets!

Το μαγικό μουσικό ταξίδι στο J2US ολοκληρώθηκε για τη Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο καθώς και για τον Μανώλη Κλωνάρη με τη Ζωή Παπαδοπούλου.

O Νίκος Κοκλώνης και σύσσωμη η κριτική επιτροπή του J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Παρασκευή στον Alpha για τη συναρπαστική βραδιά του μεγάλου τελικού!