Το καλοκαίρι είναι περίοδος ξεγνοιασιάς και αυτό μεταφράζεται σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας. Αφήνουμε τα παράθυρα ανοιχτά για να μπει καθαρός αέρας, κοιμόμαστε με τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και περνάμε αρκετές ώρες κάνοντας βόλτες. Φυσικά, είναι και η περίοδος που θα πάμε διακοπές και σε κάθε ευκαιρία θα πάρουμε φίλους και συγγενείς και θα πάμε είτε στη θάλασσα, είτε στο βουνό.

Αυτή την ανεμελιά ωστόσο μπορεί να τη χαλάσει μία κακή στιγμή. είναι άκρως απογοητευτικό να γυρνάς σπίτι και να βρίσκεις τον προσωπικό σου χώρο άνω κάτω, διότι κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την απουσία σου.

Για να μπορούμε λοιπόν να απολαύσουμε το καλοκαίρι όπως εμείς θέλουμε, χωρίς το άγχος για την ασφάλεια και προστασία της κατοικίας μας, η ESA Security Solutions σε συνεργασία με το δίκτυο Γερμανός και COSMOTE παρουσιάζουν το ESA Home Security System.

Ασφλάλεια σπιτιού

Πρόκειται για το πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό σύστημα ασύρματου συναγερμού, το οποίο επαναπροσδιορίζει την έννοια της οικιακής ασφάλειας, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την κορυφαία τεχνολογία και ανθρώπινη υποστήριξη στο έπακρο.

Το ESA Home Security δεν είναι απλά ένα σύστημα ασφαλείας, αλλά ένας ολοκληρωμένος φρουρός για το σπίτι σας, αφού προσφέρει την πιο αποτελεσματική προστασία του χώρου σας. Η ισχυρή κεντρική μονάδα του συστήματος μπορεί να συνδεθεί και να ελέγξει έως και 100 περιφερειακές συσκευές, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και επεκτασιμότητα, καθιστώντας το ιδανικό για τη δημιουργία ενός πραγματικά έξυπνου σπιτιού. Επιπλέον, με τη χρήση της εφαρμογής esahome, μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και πρακτικά την ασφάλεια του σπιτιού σας από οπουδήποτε.

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την παραμονή σας στην παραλία, αφού οι καινοτόμες λειτουργίες του ESA Home Security διασφαλίζουν ότι το σπίτι σας θα παραμείνει ασφαλές. Οι αισθητήρες κίνησης με κάμερα, οι οποίοι μπορούν να στείλουν αυτόματα ειδοποιήσεις και φωτογραφίες τόσο σ’ εσάς όσο και στο Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της ESA Security Solutions, σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης, οι αισθητήρες υγρασίας και καπνού καθώς και μια έξυπνη τηλεχειριζόμενη πρίζα, λειτουργούν με ακρίβεια, έτσι ώστε να είστε σίγουροι και να μπορέσετε να αντιδράσετε έγκαιρα σε οποιαδήποτε αναποδιά.

Ακόμη και αν συμβεί κάτι, εσείς θα είστε και πάλι ξέγνοιαστοι, αφού πίσω από κάθε ασύρματο σύστημα συναγερμού ESA Home Security βρίσκεται ένας ολοκληρωμένος μηχανισμός υποστήριξης, έτοιμος να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης. Με την αξιοπιστία και την εγγύηση της ESA Security Solutions, η έμπειρη ομάδα υποστήριξης του Κέντρου Διαχείρισης Συμβάντων, είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να παρέχει άμεση ανταπόκριση και να διαχειριστεί κάθε ανάγκη ή περιστατικό που μπορεί να προκύψει δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα, αλλά και συνεχή παρακολούθηση της κατάστασης του συστήματός σας, παρέχοντας μια αίσθηση σιγουριάς και εμπιστοσύνης.

Ασφλάλεια σπιτιού

Και αν αναρωτιέστε τι γίνεται με την εγκατάσταση, και εκεί δε χρειάζεται να κάνετε εσείς απολύτως τίποτα. Η εγκατάσταση του συστήματος πραγματοποιείται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επαγγελματιών της ESA Security Solutions, συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο και είναι απλή και γρήγορη. Έτσι μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το σύστημα άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και πειραματισμούς. Τέλος, στο πακέτο περιλαμβάνεται πλήρης εκπαίδευση στη χρήση και τη σωστή λειτουργία του ενώ επιπλέον απολαμβάνετε δύο χρόνια συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, διασφαλίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία και ασφάλεια του σπιτιού σας.

Όσον αφορά το κόστος, αυτό που κάνει το ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού ESA Home Security ξεχωριστό είναι η δυνατότητα αγοράς του με μικρές μηνιαίες δόσεις, αποκλειστικά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ / COSMOTE, καθιστώντας το προσιτό για κάθε νοικοκυριό. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να επενδύσετε μια περιουσία για να προστατεύσετε το σπίτι σας ή να καταφύγετε σε πειραματισμούς με πρόχειρες λύσεις χαμηλής αξιοπιστίας τις περισσότερες φορές. 

Αυτό το καλοκαίρι, αλλά και όλο το χρόνο, χαρείτε το χρόνο σας όπως ακριβώς Θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια και την προστασία του σπιτιού σας. Με όλες τις λειτουργίες και τους επαγγελματίες που διαθέτει το ESA αν για ένα πράγμα θα είστε πλέον απολύτως σίγουροι θα είναι η ασφάλεια του χώρου σας και κατ επέκταση των αγαπημένων σας προσώπων.