Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ένα τραγούδι του αείμνηστου Βασίλη Καρρά που τραγούδησαν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Μανώλης Κλωνάρης στον ημιτελικό του J2US το βράδυ της Παρασκευής.

Οι δύο συμμετέχοντες ερμήνευσαν το κομμάτι «Όταν τα χρόνια σου περάσουν» κι όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνιση τους ο Νίκος Κοκλώνης πήγε κοντά τους συγκινημένος και είπε: «Τρέμω, είμαι συγκινημένος».

«Άκουγα γα παιδιά, είμαι συνήθως πάντα χαρούμενος. Μου λείπει πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο συνήθως. Σκέφτηκα τον Βασίλη εδώ πάνω, στα “κακά” του και μου έλεγε πιτσιρίκο. Από εκεί που είναι μας δίνει την αγάπη του» παραδέχτηκε ο παρουσιαστής.

«Ξέρουμε πόσο πολύ τον αγαπούσες, δεν είναι κακό να εκφράζεις τη λύπη σου κάποιες φορές» του είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν εξαιρετικό αυτό που έκανες, δεν προσπάθησες να μιμηθείς τον Βασίλη, με την καταπληκτική αυτή κοπέλα, το αηδόνι. Το είπες πάρα πολύ ωραία» αποκρίθηκε στον Μανώλη Κλωνάρη.

«Μας ταξίδεψες, μου θύμισες τον Βασίλη» τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής στον διαγωνιζόμενο και αναφέρθηκε στην τελευταία φορά που συνεργάστηκε με τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη.