Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που γίνονται κατά καιρούς.

«Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι σε μια σχέση. Δεν αισθάνομαι άνετα να παρουσιάσω μια εκπομπή. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Κωστή. Όλες οι προσωπικές ερωτήσεις είναι αδιάκριτες, η πιθανότητα να σου απαντήσει κάποιος σε κάτι προσωπικό είναι 20%», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρόσθεσε: «Είναι χαζή η ερώτηση για το αν “έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι”, γιατί αν δεν καλείσαι να την απαντήσεις στους φίλους σου, γιατί πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω δεν απαντούν στους φίλους τους τη συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί, αλλά αποφεύγω να την απαντάω για τον συγκεκριμένο λόγο: Έχω ανθρώπους που έχουν δυσκολευτεί πάρα πολύ με αυτό το κομμάτι, θεωρώ πως είναι άκομψο να ρωτάς κάτι τέτοιο, γιατί δεν ξέρεις το background της γυναίκας, ή αν μπορεί, ή αν θέλει, ή αν θέλει ο σύντροφός της, αν προσπαθεί και δεν μπορεί, οπότε φτάνει πια με αυτό το κομμάτι ότι για να θεωρείται ένας άνθρωπος οχυρωμένος και ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά».