Το καπέλο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία, καθώς έχει αφενός πρακτική σημασία επειδή μας προστατεύει από τον ήλιο, αφετέρου προσδίδει κομψότητα και στυλ σε κάθε look.

Aυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε για άνεση και προστασία ελαφριά υλικά που αναπνέουν, όπως βαμβάκι ή ψάθα, και να βεβαιωθείτε ότι το καπέλο ταιριάζει σωστά στο κεφάλι σας για να παραμένει σταθερό. Επίσης, επιλέξτε ένα στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και στις δραστηριότητες που προγραμματίζετε να κάνετε, γιατί πάνω απ’όλα πρέπει να νιώθετε άνετα.

Τα είδη των καλοκαιρινών καπέλων

Ψάθινα καπέλα
Τα ψάθινα καπέλα είναι κλασικά και δημοφιλή για το καλοκαίρι. Φτιαγμένα από φυσικά υλικά όπως raffia, bamboo ή άλλα φυτικά ίνες, είναι ελαφριά και διαπνέοντα. Έρχονται σε διάφορα στυλ, όπως:

  • Fedora: Μεσαίου μεγέθους γείσο και μια ελαφριά κλίση προς τα εμπρός. Είναι κομψό και μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις.
  • Panama: Παρόμοιο με το fedora, αλλά συνήθως φτιαγμένο από ψάθα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την παραλία.
  • Wide-brim: Καπέλα με μεγάλο γείσο που προσφέρουν μέγιστη προστασία από τον ήλιο. Ιδανικά για την παραλία ή για καλοκαιρινές βόλτες.

Καπέλα Τζόκεϊ
Τα καπέλα τζόκεϊ είναι πρακτικά και casual. Κατασκευασμένα από βαμβάκι ή άλλα ελαφριά υλικά, προσφέρουν προστασία για το πρόσωπο και τα μάτια. Είναι εύκολα στη χρήση και ιδανικά για αθλητικές δραστηριότητες ή casual εμφανίσεις.

Καπέλα Bucket
Τα καπέλα Bucket είναι μοντέρνα και λειτουργικά. Έχουν ένα κυκλικό, μαλακό γείσο που πέφτει γύρω από το κεφάλι. Είναι φτιαγμένα από υλικά όπως βαμβάκι ή νάιλον και προσφέρουν καλή σκιά και προστασία από τον ήλιο.

Καπέλα του ψαρά
Παρόμοια με τα bucket, τα καπέλα ψαρά έχουν συνήθως ένα πιο στενό γείσο και είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά, αδιάβροχα υλικά. Είναι ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες και ψάρεμα.

Καπέλα Visors
Τα visors καπέλα προσφέρουν προστασία μόνο στο πρόσωπο και τα μάτια, αφήνοντας το πάνω μέρος του κεφαλιού ελεύθερο. Είναι ιδανικά για σπορ και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς επιτρέπουν τον καλό αερισμό του κεφαλιού.

Οι προτάσεις μας

Ψάθινο καπέλο 17,99€
Καπέλο Frida Kahlo 41.50€
Jin Καπέλο Ήλιου | Karfil Hats 27.90€
Καπέλο με Πλεκτό Σχέδιο 19,95Є
Callisto Καπέλο Ηλίου | Karfil Hats 86.90€
Καπέλο Bucket Ντένιμ Patchwork 15,95Є 
Ψάθινο καπέλο με ξέφτια 27,99€
Καπέλο Nisyros 41.50€
Brim Καπέλο Ήλιου | Karfil Hat 27.90€
Καπέλο Bucket Animal Print 19,95Є
Liebequeen Καπέλο Anaconda 52.90€
Πλεκτό Γείσο 12,95Є