Ξέσπασε σε τηλεοπτικές δηλώσεις που παραχώρησε η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη 17χρονη που παρέσυρε όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» είπε ότι «όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλά εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω του ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. Βέβαια δεν γινόταν να μην το δω, καθώς έπαιζε παντού».

«Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; Δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο στο δρόμο και απλά να τον προσπερνάς. Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Έμμα που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

«Μπορεί να μην το προκάλεσαν, αλλά με τον τρόπο τους συνέβαλαν αυτή τη στιγμή το κορίτσι να παλεύει για τη ζωή του με λιγότερες πιθανότητες να ζήσει απ’ ότι αν σταματούσαν να βοηθήσουν», είπε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται, ότι η 17χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η αστυνομία αναζητάει τον οδηγό που τη χτύπησε και εγκατέλειψε.