Σαν την Χαλκιδική δεν έχει και αν δείτε την παραλία, Γλαρόκαβος, θα συμφωνήσετε σίγουρα. Πρόκειται για μία από τις πιο θεαματικές παραλίες της χώρας, ιδιαίτερα δημοφιλής που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες τουρίστες.

Ο Γλαρόκαβος βρίσκεται έξω από το Πευκοχώρι και έχει μαλακή άμμο, λίγο ψιλό βότσαλο και ρηχά νερά. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί την αποκαλούν «Γαλάζια Λίμνη» της Χαλκιδική. Στην παραλία λειτουργούν 2 beach bar, ενώ στο τέλος της ακτής υπάρχει μια όμορφη λιμνοθάλασσα που χρησιμοποιείται ως λιμανάκι για μικρά σκάφη. Τα τελευταία χρόνια, λειτουργεί το Crаzylаnd Wаtеr Pаrк, μια μεγάλη παιδική χαρά με φoυσкωτά στη θάλασσα, κατάλληλη για ενήλιкες και παιδιά άνω των 6 ετών. Τo υδάτινо πάρκo βρίσкεται στо άκρo της παραλίας, γνωστό ως Φάρоς.

Το Πευκοχώρι, στο οποίο βρίσκεται κοντά ο Γλαρόκαβος, είναι ένας πανέμορφος και γραφικός οικισμός που αποτελεί το ιδανικό μέρος για να έχετε ως ορμητήριο στις διακοπές σας στη Χαλκιδική, για να εξερευνήσετε τις παραλίες της περιοχής αλλά και άλλα εξίσου όμορφα σημεία.

Δείτε τις φωτογραφίες

Γλαρόκαβος
Γλαρόκαβος
Γλαρόκαβος
Γλαρόκαβος
Γλαρόκαβος