Οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Νορντίν Άμραμπατ για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο οδήγησαν τελικά σε συμφωνία, την ίδια ώρα που ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται ξανά στο ενδιαφέρον για τον Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το μέλλον του Άμραμπατ είναι αβέβαιο και τελικά συμφωνεί για την ανανέωση του συμβολαίου του. Έτσι έγινε και πέρυσι, έτσι έγινε και φέτος τελικά, αφού ο 37χρονος εξτρέμ απάντησε θετικά στην πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Άμραμπατ, επομένως, θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τα προσεχή 24ωρα θα μπει στις προπονήσεις και ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά και σε αυτόν.

Επιμένουν για Κάρσντορπ

Την ίδια ώρα, στην Ιταλία υπάρχει νέα αναφορά στον Κάρσντορπ και το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν. Μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ να λένε ότι δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στις συζητήσεις που έγιναν, στη γειτονική χώρα όμως η Corriere dello Sport επανέρχεται σήμερα (30/6) στο θέμα και να υποστηρίζει ότι η Ένωση και η Ρόμα συνεχίζουν να μιλάνε για την περίπτωση του 29χρονου Ολλανδού δεξιού μπακ που έχει συμβόλαιο ως το 2025 και αναμένεται να πωληθεί εντός του καλοκαιριού.