Καθώς κατευθυνόταν στο δικό του bachelor party στο Λας Βέγκας, ο τελευταίος άνθρωπος που ο Mario Lopez περίμενε να δει ήταν η μνηστή του Courtney Mazza! Τον περίμενε όμως μία έκπληξη καθώς η Courtney ανέβηκε στη σκηνή με ένα πολύ σέξι κι αποκαλυπτικό λουκ σε μία ειδική εμφάνιση με τις Pussycat Dolls.

Φορώντας ένα μπούστο που πιο χαμηλό δεν γινόταν, διχτυωτό καλσόν και μπότες, η Courtney αναμφίβολα αποτέλεσε μεγάλο αιφνιδιασμό!

Η πρώην χορεύτρια του Broadway ανέβασε πολλές φωτογραφίες από την προετοιμασία της στο Twitter ενώ η δεκάλεπτη εμφάνισή της θα προβληθεί στο ριάλιτι σόου του ζευγαριού που θα βγει στον αέρα στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο Mario είχε νωρίτερα «τουιτάρει» για το πάρτι του με 15 φίλους του. Σύμφωνα με το People, ο ηθοποιός και παρουσιαστής και οι φίλοι του πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα πριν ετοιμαστούν για τη βραδινή τους έξοδο.

Ο Mario έχει ήδη μία δίχρονη κόρη με την Courtney και ο γάμος τους είναι πιθανό να γίνει το φθινόπωρο στο Μεξικό. Ο 38χρονος, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» είχε ξαναπαντρευτεί το 2004 με την ηθοποιό και μοντέλο Ali Landry.

Αλλά ο γάμος κράτησε μόλις δύο εβδομάδες καθώς έπεσε στα χέρια της Landry μία φωτογραφία που έδειχνε τον Mario με μία γυναίκα σε μία στάση… πολλά υποσχόμενη. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο bachelor party, οπότε η Courtney ίσως ήξερε τι έκανε…

Δείτε τις φωτογραφίες