Η άνοιξη κάνει δειλά την εμφάνιση της και μας καλεί να επισκεφτούμε την ελληνική φύση, που περιμένει ολάνθιστη να μας γεμίσει αισιοδοξία και να μας θυμίσει ότι το φυσικό τοπίο της χώρας μας παραμένει από τα ομορφότερα στον κόσμο.

Το Club Agia Anna Summer Resort, μένοντας πιστό στο ραντεβού του και φέτος, σας καλεί να απολαύσετε τη ζεστή του φιλοξενία προτείνοντας για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου, ένα πλούσιο εκδρομικό πρόγραμμα που θα σας ενθουσιάσει.

Το ειδικό αυτό πακέτο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις (23 και 24 Μαρτίου) σε Cabanas ή Yurts με 43€ το άτομο, ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή, late check out την ημέρα αναχώρησης και δωρεάν έως 2 παιδιά μέχρι 12 ετών. Στην τιμή περιλαμβάνονται δωρεάν καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους από έμπειρή ψυχαγωγική ομάδα, 1 υπηρεσία spa και 2 εκδρομικές αποδράσεις με αρχηγό -συνοδό (εκδρομή στους καταρράκτες Δρυμώνα & επίσκεψη στη μονή όσιου Δαυίδ και εκδρομή στη Λίμνη & επίσκεψη στη μονή Γαλατάκη).

Σε απόσταση μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα, στη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια και μέσα στο πευκόφυτο δάσος, το Club Agia Anna Summer Resort υπόσχεται να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία διαμονής και διασκέδασης.