Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 08/07 κοντά στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης με ένα λεωφορείο που παρέσυρε ένα φυλάκιο ενώ μέσα βρισκόταν μια κοπέλα.

Αναλυτικότερα το φυλάκιο είναι στην είσοδο για τον έλεγχο των οχημάτων που σταθμεύουν μέχρι να πάνε στο αεροδρόμιο και να παραλάβουν τουρίστες ,ενώ μέσα βρισκόταν η υπάλληλος όταν το λεωφορείο έπεσε πάνω του ρίχνοντας το στο έδαφος με την κοπέλα να καταλήγει στο νοσοκομείο σύμφωνα με πληροφορίες του μέσου patris.gr.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ο χώρος όπου συνέβη το περιστατικό, λειτουργεί υπό την ευθύνη του Συνδέσμου Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και ο πρόεδρος Μιχάλης Βλατάκης του έκανε δηλώσεις στο ίδιο μεσό τονίζοντας ότι προέχει η υγεία της εργαζόμενης και ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει πως κατέληξε το τουριστικό λεωφορείο πάνω στο φυλάκιο του χώρου στάθμευσης, όπου μέσα βρισκόταν το κορίτσι.

«Θα φοράει κολάρο για να δούμε πως θα πάει η κοπέλα τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, που δεν είχαμε χειρότερα» σχολίασε ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.