Υλικά
- 8 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε φέτες
- 2 μπάλες μοτσαρέλα, κομμένες σε φέτες
- Μια χούφτα φύλλα βασιλικού
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι
Εκτέλεση
- Κόψτε τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα σε ροδέλες.
- Τοποθετήστε τις φέτες ντομάτας και μοτσαρέλας σε μια πιατέλα, εναλλάξ.
- Πασπαλίστε με τα φύλλα βασιλικού.
- Αλατοπιπερώστε γενναιόδωρα και περιχύστε με το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο ξύδι.
- Σερβίρετε αμέσως.