Υλικά

  • 8 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε φέτες
  • 2 μπάλες μοτσαρέλα, κομμένες σε φέτες
  • Μια χούφτα φύλλα βασιλικού
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα σε ροδέλες.
  2. Τοποθετήστε τις φέτες ντομάτας και μοτσαρέλας σε μια πιατέλα, εναλλάξ.
  3. Πασπαλίστε με τα φύλλα βασιλικού.
  4. Αλατοπιπερώστε γενναιόδωρα και περιχύστε με το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο ξύδι.
  5. Σερβίρετε αμέσως.