Σε μια εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια του «Εκατομμυριούχου» το βράδυ της Παρασκευής (21/3). Ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με αφορμή μια σχετική συζήτηση με την παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού, μίλησε για την αχαριστία και αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε στο παρελθόν με τον ψυχίατρό του.
«Ξέρεις γιατί κάποιες φορές οι άνθρωποι ξεχνάνε τόσο εύκολα; Γιατί και οι ίδιοι ίσως δεν θέλουν να θυμούνται κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά η παίκτρια, δίνοντας την ευκαιρία στον παρουσιαστή να εκφράσει τη δική του άποψη.
«Αυτή είναι μια συζήτηση που έκανα κάποια στιγμή με τον ψυχίατρό μου για το «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος». Τον ρώτησα «γιατί συμβαίνει αυτό;», γιατί ενώ κάποιον άνθρωπο μπορεί να τον βοηθήσεις, να τον ευεργετήσεις, εκείνος μπορεί να σε ξεχάσει;», περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
«Και μου λέει: γιατί, κύριε Αρναούτογλου, θα του θυμίζετε πάντα μία κακή του στιγμή. Επειδή πάντα όποτε σας βλέπει, θυμάται την δική του κακή στιγμή, επιλέγει να σας ξεχάσει, γιατί εκείνος θέλει να την ξεπεράσει. Έτσι δικαιολόγησα και κάποιες παράξενες περιπτώσεις και το λέω τώρα και μπροστά στον κόσμο. Δεν πειράζει, θα σας τα φέρει ο Θεός αλλιώς», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, μοιραζόμενος την εμπειρία του με το κοινό.