Υλικά
- 120 γρ. μπισκότα
- 80 γρ. γιαούρτι
- 30 ml κρύο καφέ
- Κακάο χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
- Θρυμματίστε τα μπισκότα και βάλτε τα σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το γιαούρτι και τον καφέ και ανακατέψτε καλά.
- Αν εξακολουθεί να είναι πολύ ζουμερό το μείγμα, προσθέστε περισσότερα μπισκότα.
- Πλάστε σε μικρές μπάλες και αφήστε στην κατάψυξη για 15 λεπτά ή περισσότερο για να σταθεροποιηθεί το γλυκό σας.
- Βγάλτε τις μπάλες τιραμισού και κυλήστε σε σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη μέχρι να πάει παντού ομοιόμορφα.
- Διατηρήστε στο ψυγείο.