Υλικά

  • 120 γρ. μπισκότα
  • 80 γρ. γιαούρτι
  • 30 ml κρύο καφέ
  • Κακάο χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίστε τα μπισκότα και βάλτε τα σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε το γιαούρτι και τον καφέ και ανακατέψτε καλά.
  3. Αν εξακολουθεί να είναι πολύ ζουμερό το μείγμα, προσθέστε περισσότερα μπισκότα.
  4. Πλάστε σε μικρές μπάλες και αφήστε στην κατάψυξη για 15 λεπτά ή περισσότερο για να σταθεροποιηθεί το γλυκό σας.
  5. Βγάλτε τις μπάλες τιραμισού και κυλήστε σε σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη μέχρι να πάει παντού ομοιόμορφα.
  6. Διατηρήστε στο ψυγείο.