Την Marseaux φιλοξένησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. H γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές που είχε στο παρελθόν.
«Πάντα ένιωθα όμορφη είτε είχα κιλά είτε όχι, οπότε δεν με επηρέαζε τόσο αλλά με τσάντιζε κι έλεγα πως δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις τα δικά μου κιλά και το δικό μου σώμα. Αν εγώ νιώθω ωραία, εσένα τι σε κόφτει; Πιο πολύ ήταν αυτό που με θύμωνε παρά αν με έλεγαν χοντρή.» είπε η Marseaux.
«Εγώ το είχα συνδυάσει ότι αν χαίρομαι πολύ τρώω κι αν στενοχωριέμαι πολύ τρώω. Η επιβράβευση κι ένιωθα ότι πρέπει να το λύσω γιατί αισθανόμουν ότι με χειρίζεται. Αφού ένιωθα οκ με τον εαυτό μου κι ήταν ένα πράγμα που με δυσκόλευε, το έφτιαξα», ανέφερε η Marseaux.