Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha κι ο Σασμός αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του με διπλό επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας 08/07.

Ο γάμος των πρωταγωνιστών είναι πλέον γεγονός αφού Αργυρώ και Αστέρης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού κι έτσι ολοκληρώθηκε κι ο σασμός με την κανονική του έννοια κι ένωσε τις δύο οικογένειες μετά από τόσο μίσος.

Τρικούβερτο γλέντι με άρωμα Κρήτης είδαν στους τηλεοπτικούς δέκτες οι τηλεθεατές με πολλά φλας μπακ και την επανεμφάνιση παλιών αγαπημένων χαρακτήρων αλλά και το χαρμόσυνο νέο με την εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας.

Μετά την εκκλησία ο Γιάννης Κότσιρας, που ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων άνοιξε το γλέντι και ο χορός ξεκίνησε καλώντας τους νεόνυμφους στην πίστα, «Θέλω λοιπόν να σας αφιερώσω το επόμενο τραγούδι κι αν γίνεται να ανοίξετε τον χορό» τόνισε ο τραγουδιστής.

Λίγο πριν ρίξει αυλαία μετά από τρία πετυχημένα χρόνια εμφανίστηκαν στην σειρά ο Μαθιός, ο Πετρής, ο Νικηφόρος κι ο Μάρκος ως άγγελοι που παρακολούθησαν το μυστήριο από τον ουρανό.

Οι χρήστες της πλατφόρμας X αποχαιρετούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την αγαπημένη τους σειρά που τους κράτησε συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε μερικά tweets: