Το δικό της «αντίο» στην «Αργυρώ», που υποδύθηκε για τρεις τηλεοπτικές σεζόν στον «Σασμό», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τα social media.

Η αγαπημένη ηθοποιός, λίγο πριν το φινάλε της σειράς του Alpha, ανέβασε τρεις φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα του «Σασμού», στις οποίες είναι μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Ορφέα Αυγουστίδη.

«Πέρασαν λοιπόν τρία χρόνια… Κάπως είχα την ψευδαίσθηση ότι αυτή η ώρα του αποχωρισμού δεν θα ερχόταν ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το κανάλι μας, τον Alpha και όλους τους ανθρώπους πίσω από αυτό καθώς επίσης και τον παραγωγό μας, τον κ. Καραγιάνη που πίστεψαν σε εμένα. Την casting director μας που, για δεύτερη φορά, μου έδωσε ένα τεράστιο βήμα. Τους σκηνοθέτες μας, έναν προς έναν, το υπέροχο συνεργείο μας που ήταν πάντα εκεί και χωρίς αυτό δεν θα γινόταν τίποτα και τέλος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που βρέθηκα ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς και υπέροχους ανθρώπους.

Τις Μαρίες μου, τον Ορφέα μου, τον Ήμελλο (που τον έλεγα μπαμπά και γέλαγε και με έλεγε βουρλάκη και όχι Βρουλάκη), την Ευγενία, την Δανάη, την Βέρα, την Στέλλα, τον Στέλιο, την Όλγα, την Σάντυ, τον Δημήτρη, την Μαριλίτα, τον Στρατή, τον Στάθη, τον Κώστα και όλους όλους όλους».

«Σαν ψέμα. Στα επόμενα φίλοι μου. Καλό καλοκαίρι» χαρακτηριστικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην ανάρτησή της για τον «Σασμό».