Υλικά
- 7 πατάτες
- 1 καρότο
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
- γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες και το καρότο σε μικρά κομμάτια. Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο όσο να τα καλύψει.
- Προσθέτετε το αλάτι και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μείνει λίγο νεράκι στην κατσαρόλα.
- Τα κατεβάζετε από την φωτιά και με ένα πιρούνι αρχίζετε να τα λιώνετε.
- Στο σημείο αυτό προσθέτετε τη μαργαρίνη και λίγο γάλα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και προσθέτετε τέλος και το πιπέρι.