Με αυτογκόλ του Μπαραγκάν και γκολ του Γκαρθία ο Άρης νίκησε με 2-0 την Athens Kallithea και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας 17 βαθμούς μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 10′ είχαν την πρώτη τους φάση με τον Μορόν που βρήκε χώρο εκτός περιοχής και σούταρε, για να μπλοκάρει ο Μπαραγκάν. Γενικά οι «κίτρινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν σωστά παραταγμένοι και δεν άφηναν κενούς χώρους.

Τα λεπτά, επομένως, περνούσαν χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη φάση παρά μόνο μια υπεροχή του Άρη, με τα δεδομένα να αλλάζουν στο 34′, όταν η Athens Kallithea έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Πασαλίδη με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μορόν.

Ο Μάσιμο Ντονάτι, όπως είναι λογικό, άλλαξε τα πλάνα του και έβγαλε τον Ουλντρίκις στο 39′ για να βάλει τον Μεγία, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν στο 44′ για το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής μετά το μαρκάρισμα του Ισιμάτ-Μιρίν στον Χουάνκαρ αλλά το VAR γύρισε πίσω τη φάση και ο ρέφερι άλλαξε την απόφασή του επειδή είχε προηγηθεί χέρι του Μόντσου.

Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και το δεύτερο άρχισε με τους «κίτρινους» να πιέζουν ψάχνοντας τον τρόπο για να σκοράρουν και τον βρήκαν στο 65′: Κόρνερ του Μανού Γκαρθία, κεφαλιά του Μπράμπετς, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, χτύπησε στο χέρι του Μπαραγκάν και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε, πλέον, το προβάδισμα και από εκεί και πέρα ήθελε το 2ο γκολ με το οποίο θα «κλείδωνε» τη νίκη. Δεν το έβαλε στο 69′ ο Γκαρθία με το σουτ εντός περιοχής που απέκρουσε ο Μπαραγκάν, δεν το έβαλε στο 72′ με τον Ντιαντί που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά ήταν άστοχος, δεν το έβαλε ο Νταρίντα στο 79′, το έβαλε όμως τελικά στο 88′ ο Γκαρθία στην αντεπίθεση με πλασέ μετά την πάσα του Μορόν.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0, επομένως, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να ανεβαίνει στους 17 βαθμούς και να συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες (75′ Νταρίντα), Ντιαντί (75′ Σίστο), Γκαρσία, Σουλεϊμάνοφ (58′ Φετφατζίδης), Μορόν.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Σοΐρι, Χάνουσεκ, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ, Μερκάτι (73′ Βαλμπουενά), Ματίγια (46′ Εντιαγέ), Ντιμίτριους (72′ Λουκίνας), Τζιάνι, Ουλντρίκις (39′ Μεγίας).