Υλικά
- 4 μικρά μήλα (όσο πιο γλυκά τόσο καλύτερα)
- 250 γρ. σοκολάτα υγείας
Εκτέλεση
- Καθαρίστε, κόψτε και βράστε τα μήλα για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
- Εναλλακτικά, μπορείτε να ψήσετε ολόκληρα τα μήλα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου και στη συνέχεια να τα πολτοποιήσετε για ακόμα πιο γλυκιά γεύση.
- Λιώστε τη σοκολάτα και συνδυάστε τη με τα μήλα σε ένα μπλέντερ ή σε ένα επεξεργαστή τροφίμων.
- Χτυπήστε μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Ρίξτε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ και αφήστε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα.
- Σερβίρετε και απολαύστε.