Υλικά

  • 100 γρ. ωμό κουνουπίδι
  • 3 αυγά
  • Αλάτι και πιπέρι για γεύση
  • Βούτυρο για το ψήσιμο
  • Για περισσότερες κρέπες, διπλασιάστε τα υλικά.

Εκτέλεση

  1. Βάλτε το κουνουπίδι στο μπλέντερ σε μικρά κομμάτια.
  2. Προσθέστε τα αυγά, αλάτι και πιπέρι και χτυπήστε μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Προσθέστε το βούτυρο και με τη βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι.
  4. Ψήστε από κάθε πλευρά για 2 λεπτά.
  5. Προσθέστε τη γέμιση της επιλογής σας, αλμυρή ή γλυκιά, και απολαύστε.