Άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, το ΔΕΗ Chocolate & Ice Cream Experience, το φιλόδοξο project παραγωγής της Dreamland Experience, που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στον τομέα της οικογενειακής ψυχαγωγίας. Η λειτουργία του εντός του The Ellinikon Experience Park, αποτελεί το πρώτο βήμα για την πορεία που θα ακολουθήσει, το επόμενο διάστημα, σε άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου. Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει με ιδιαίτερο τρόπο την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, μέσα στον οποίο ο επισκέπτης βλέπει τη σοκολάτα και το παγωτό, όπως δεν θα περίμενε.
Στην τελετή εγκαινίων, έδωσαν «το παρών» σπουδαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό τομέα, καθώς και άνθρωποι από τον κόσμο των media.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, φυσικά, οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας Dreamland Experience: Από την Ιταλία ο Marco Drago, επίτιμος πρόεδρος του ιστορικού παγκόσμιου κολοσσού De Agostini Group και ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, οικονομολόγος και βασικός μέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, οι οποίοι, μετά από αυτό το πρώτο βήμα, σχεδιάζουν μία ακόμη σειρά από πολύ σημαντικά έργα στην Ελλαδα.
Στην εντυπωσιακή προσπάθεια, να ξεκινήσει από το μηδέν και να παραδοθεί το ΔΕΗ Chocolate & Ice Cream Experience, μέσα σε, μόλις, 56 ημέρες, αναφέρθηκε ο General Manager της Dreamland Experience Τάκης Τριαντόπουλος, ενώ από την πλευρά τους οι DreamWorkers (Βίκυ Βουρνιά, Δημήτρης Συμεωνίδης και Γρηγόρης Αβανίδης), μίλησαν για ένα αποτέλεσμα που ξεχειλίζει από έμπνευση και αναφέρθηκαν στα πολλά και σπουδαία ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και τα οποία το καθιστούν ιδανική πρόταση οικογενειακής εξόδου.

Στη σκηνή ανέβηκαν για να δώσουν τις ευχές για την επιτυχία του πάρκου σοκολάτας, οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών που στήριξαν το όλο εγχείρημα: η ΔΕΗ (ονοματοδότης και χρυσός χορηγός), οι επίσημοι χορηγοί, Mondelez (με αγαπημένα brands όπως η Lacta, η σοκολάτα Παυλίδης και η Merenda), Allianz, ORAL B, ΚΡΙ ΚΡΙ και Avis.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, αναφορά έγινε στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του πάρκου σοκολάτας, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, καθώς και στη συμβολή της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, αλλά και στις χρήσιμες συμβουλές που δίνονται από την κλινική διαιτολόγο- διατροφολόγο και wellbeing coach, Βάσια Μανίκα.

Παρουσιαστές της τελετής εγκαινίων ήταν ο stand up κωμικός, Γιώργος Χατζηπαύλου και η δημοσιογράφος, Δέσποινα Καμπούρη.
Μπορείτε να δείτε το promo teaser του Πάρκου Σοκολάτας εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες στα social media του Πάρκου Σοκολάτας:
F/B page: https://www.facebook.com/dei.chocolate.experience
Instagram: @dei.chocolate.experience
Tik Tok: @dei.chocolate.experience