Ένας άνδρας που παριστάνει τον ιερέα κατηγορήθηκε από μια ανάπηρη γυναίκα, πως της απέσπασε συνολικά 1.500 ευρώ, υποσχόμενος να κάνει ειδική τελετή, ώστε εκείνη να περπατήσει ξανά.
Το φερόμενο θύμα εξήγησε στην εκπομπή Live News ότι όλα διαδραματίστηκαν πριν από ένα χρόνο, όταν ήρθε σε επαφή με τον ψευτο-ιερέα Χερουβείμ χάρη σε μια κοινή γνωστή που τους σύστησε.
«Ήρθε μια κυρία εδώ, μου λέει “ρε Μαρία πάμε κάπου, μήπως μπορέσει να σε κάνει καλά;” Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Δεν μπορώ να περπατήσω. Και τώρα που σηκώθηκα, κατάκοιτη, κατάκοιτη», είπε χαρακτηριστικά.
«Μόλις με είδε αυτός -συγγνώμη για το θράσος- ο κερατάς, ο αλήτης, ο κλέφτης, συστήθηκε ως πάτερ Χερουβείμ. Εγώ χαρά, ότι θα με κάνει καλά. Λέω της φίλης μου “μωρέ είσαι σίγουρη;” και μου λέει “ναι”», ανέφερε στη συνέχεια.
«Με είδε αυτός, με καλόπιανε. “Εμένα”, λέει “που βλέπεις έχω κάνει να καλά. Να μην πω πόσα”, είπε και λέει “πριν σας πω αυτά, θέλω να μου δώσετε 1.000 ευρώ στην αρχή”. Λέω ότι δεν έχω και τότε πετάγεται η κυρία, η προκομμένη και λέει “Μαράκι θα τα δώσω εγώ για σένα”», είπε η γυναίκα.
«Αφού με σταύρωσε, έκανε ότι με σταύρωνε, λέει “κοίταξε να δεις, τώρα θα περπατήσεις. Μήπως έχει η κυρία να μου δώσει άλλα 500 ευρώ;”. Λέω “βρήκες την ανάγκη μου;”. “Όχι”, λέει, “μέχρι να πας σπίτι σου, θα έχεις περπατήσει”. Εγώ από τη χαρά μου, έλεγα ότι θα περπατήσω», πρόσθεσε για όσα υποστήριξε πως βίωσε.