Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Λεβαδεικό στο Καραϊσκάκη χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να προσπαθεί στη συνέχεια να εξηγήσει γιατί έγινε αυτό.

Όλα έδειχναν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν ένα εύκολο, ευχάριστο απόγευμα, αφού ήταν μπροστά με 2-0 μετά το πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια όμως όλα άλλαξαν και τελικά οι Βοιωτοί το έκαναν 2-2 και έφυγαν με βαθμό.

Ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αποδοκιμασίες στο Καραϊσκάκη, με τον Μεντιλίμπαρ να κάνει λόγο για… ύπνο στις δηλώσεις του, λέγοντας πως φταίνε όλοι, τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του.

«Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά… κοιμηθήκαμε. Μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ νωρίτερα. Επαναπαυτήκαμε. Πιέζαμε αλλά σταματήσαμε, νομίζαμε πως έχει τελειώσει το ματς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια αλλά είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν», είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε.

«Δεν έχει να κάνει με την ενέργεια. Από το 20ο λεπτό να αμυνόμαστε είναι κάτι που δεν εξηγείται. Δικό μου φταίξιμο και των παικτών. Δεν τους εξήγησα καλά πώς πρέπει να παίξουν και λάθος των παικτών που νόμιζαν πως έχει τελειώσει το ματς».