Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, η ΑΕΚ ισοφάρισε και το ντέρμπι δικεφάλων στην OPAP Arena δεν είχε νικητή, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν πλέον 17 βαθμούς και τους «κιτρινόμαυρους» να είναι στους 15.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που είχαν ουσία στο παιχνίδι τους. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δοκάρι στο 14′ σε σουτ του Οζντόεφ εντός περιοχής και με τον Στρακόσα να βρίσκει τη μπάλα, για να έρθει το γκολ αμέσως μετά.

Στο 15′ ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσάλοφ πήρε την κεφαλιά και ο Μπάμπα Ράχμαν με διπλή προσπάθεια από κοντά βρήκε δίχτυα για το 0-1. Ένα γκολ που έδινε τη δυνατότητα στους «ασπρόμαυρους» να κάνουν μετά το παιχνίδι τους, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν άργησαν να αντιδράσουν.

Στο 24′ ο Πιερό πήρε την κάθετη πάσα, έβαλε πλάτη τον αντίπαλο, γύρισε και με κοντινή προσπάθεια νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-1, δίνοντας ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία προσπάθησε να κάνει την ανατροπή πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μια ανατροπή που θα μπορούσε να γίνει στο 38′ αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Ρότα και στην επαναφορά ο Περέιρα ήταν άστοχος στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51′, η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε μια φάση με τους Λιβάι Γκαρσία και Μπάμπα Ράχμαν αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να έχουν καλό ρυθμό αλλά όχι και μεγάλες φάσεις.

Στο 75′ η OPAP Arena χειροκρότησε για πρώτη φορά τον Μαρσιάλ που έκανε το ντεμπούτο του αντικαθιστώντας τον Λιβάι Γκαρσία αλλά το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος, με τους «ασπρόμαυρους» να παραμένουν στην 1η θέση και στο +2 από τους «κιτρινόμαυρους».

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσια, Ρότα (74′ Οντουμπάτζο), Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Περέιρα (74′ Πινέδα), Γκαρσία (75′ Μαρσιάλ), Κοϊτά, Λαμέλα (81′ Γκατσίνοβιτς), Πιερό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα (61′ Κόλεϊ), Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Σβαμπ, Οζντόεφ (74′ Καμαρά), Τάισον (88′ Ντεσπόντοφ), Μουργκ (74′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ (61′ Τόμας).