Υλικά

  • 4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες έμμενταλ
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 3 μεγάλα χτυπημένα αυγά
  • 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Ανοίγετε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνετε. Βάζετε στη μια άκρη το ζαμπόν και το τυρί και διπλώνετε τα σνίτσελ στη μέση, ώστε να κλείσουν μέσα το τυρί και το ζαμπόν.
  2. Περνάτε τα σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
  3. Ζεσταίνετε σε τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή εστία και από τις δύο πλευρές.
  4. Τα βγάζετε σε χαρτί να στραγγίξουν το λάδι τους και σερβίρετε.