Υλικά
- 4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 φέτες έμμενταλ
- 1 κούπα αλεύρι
- 3 μεγάλα χτυπημένα αυγά
- 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Ανοίγετε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνετε. Βάζετε στη μια άκρη το ζαμπόν και το τυρί και διπλώνετε τα σνίτσελ στη μέση, ώστε να κλείσουν μέσα το τυρί και το ζαμπόν.
- Περνάτε τα σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
- Ζεσταίνετε σε τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή εστία και από τις δύο πλευρές.
- Τα βγάζετε σε χαρτί να στραγγίξουν το λάδι τους και σερβίρετε.