Υλικά
- 6 αυγά
- 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. λευκό ξύδι
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1/8 κ. γλ. αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Καπνιστή πάπρικα, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Τσουγκρίστε και ξεφλουδίστε τα κόκκινα αυγά που περίσσεψαν από την Ανάσταση.
- Κόψτε τα αυγά στη μέση κατά μήκος, αφαιρώντας τους κρόκους σε ένα μεσαίο μπολ και τοποθετώντας τα ασπράδια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.
- Πολτοποιήστε τους κρόκους χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Προσθέστε τη μαγιονέζα, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
- Γεμίστε τα ασπράδια των αυγών με το μείγμα των κρόκων ομοιόμορφα και πασπαλίστε με την πάπρικα.