Υλικά

  • 6 αυγά
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κ. γλ. λευκό ξύδι
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • 1/8 κ. γλ. αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Καπνιστή πάπρικα, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Τσουγκρίστε και ξεφλουδίστε τα κόκκινα αυγά που περίσσεψαν από την Ανάσταση.
  2. Κόψτε τα αυγά στη μέση κατά μήκος, αφαιρώντας τους κρόκους σε ένα μεσαίο μπολ και τοποθετώντας τα ασπράδια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.
  3. Πολτοποιήστε τους κρόκους χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Προσθέστε τη μαγιονέζα, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
  4. Γεμίστε τα ασπράδια των αυγών με το μείγμα των κρόκων ομοιόμορφα και πασπαλίστε με την πάπρικα.