Εγκαταλείπουν ενόψει της 25ης Μαρτίου την Αθήνα οι κάτοικοί της και με στόχο να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους ανοιξιάτικη εξόρμηση.
Η έξοδος των εκδρομέων ξεκίνησε ήδη από χθες, Παρασκευή 21/3 ενώ το λιμάνι του Πειραιά έχει αρκετή κίνηση από νωρίς σήμερα, Σάββατο 22/3.
Την τιμητική τους φαίνεται, όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ το Mega πως έχουν παραδοσιακά και φέτος τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Τις μέρες αυτές οι εκδρομείς ωστόσο επιλέγουν και την ηπειρωτική Ελλάδα, με τους προορισμούς Καλαμάτα και Πάτρα να είναι στο επίκεντρο τη επιλογής των ταξιδιωτών και να παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ.
Από τις 6 το πρωί έως της 18:00 από τα διόδια Αθηνών – Λαμίας είχαν διέλθει 23.609 ΙΧ αυτοκίνητα. Τις ίδιες ώρες από την εθνική Αθηνών – Κορίνθου είχαν διέλθει 32.000 αυτοκίνητα.
Η Τροχαία είναι επί ποδός σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου της Ελλάδος με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.