Mια ειδική προσφορά ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς για τις επιχειρήσεις που θα αποκτήσουν, μέχρι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010, το ERP, Microsoft Dynamics NAV 2009. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που θα επιλέξουν για πρώτη φορά το Microsoft Dynamics NAV 2009 θα έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν με κόστος 1 € για τους τρεις πρώτους χρήστες.

Με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη των επιχειρήσεων για αύξηση της παραγωγικότητας και παράλληλη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων, η Microsoft Ελλάς προτείνει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να επενδύσουν στις σύγχρονες τεχνολογίας, επιλέγοντας το Microsoft Dynamics NAV 2009, το οποίο διαθέτοντας απλότητα και ευελιξία μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη οργάνωση της λειτουργίας τους.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά αυτή, η οποία ισχύει από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2010 και να αποκτήσουν την ERP λύση, Microsoft Dynamics NAV 2009, καταβάλλοντας το ποσό του 1 € για τους τρεις πρώτους χρήστες. Σημειώνεται ότι, η συμφέρουσα αυτή πρόταση αγοράς προϋποθέτει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων σε τριετές πρόγραμμα συντήρησης (Business Ready Enhancement), ενώ δεν περιλαμβάνει τις κάθετες λύσεις συνεργατών που βασίζονται στο Microsoft Dynamics NAV.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και λεπτομέρειες αναφορικά με τη συγκεκριμένη προσφορά διατίθενται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση της microsoft