Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη ενός 33χρονου άνδρας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε επιχείρηση στο Γάζι, στην Κρήτη.

Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του πεθερού του όμως, κατά την προσπάθειά τους να εντοπίσουν του δράστη, οι Αρχές βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο, 50 σφαίρες, μία σπάθα, ένα εξάρτημα όπλου και είδη συντήρησης οπλισμού, τρεις αρχαίοι αμφορείς και τμήματα αμφορέων και κεραμικά αντικείμενα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 56χρονου πεθερού του δράστη καθώς και του6 26χρονου γαμπρού του σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για όπλα και αρχαία ενώ ο 33χρονος αναζητείται.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο Γάζι Ηρακλείου λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο μέρος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, το μπλε όχημα βγαίνει από στενό της επιχείρησης, πυροβολεί και στη συνέχεια εξαφανίζεται από το σημείο.

Μάλιστα, την ώρα των πυροβολισμών υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς από τους περίοικους.