Μια 50χρονη Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα δέντρο, όπου αφέθηκε στο σημείο για να πεθάνει, σε ένα δάσος στην Ινδία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η γυναίκα, που αναγνωρίστηκε ως η Lalita Kayi Kumar, διασώθηκε αφού ένας βοσκός άκουσε τις κραυγές της το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Sonurli, το οποίο βρίσκεται περίπου 450 χιλιόμετρα μακριά από την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, τη Βομβάη.

Όπως αναφέρει η dailymail, η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για μια υπόθεση απόπειρας δολοφονίας εναντίον της από τον πρώην σύζυγο της Kumar, με βάση ένα σημείωμα που έγραψε η γυναίκα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

«Έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του πρώην συζύγου της με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων, αλλά και παράνομο περιορισμό», ανέφεραν τοπικά μέσα.

Ο Agrawal, επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής Sindhudurg, είπε ότι «η Kumar είναι αδύναμη και δεν είναι σε θέση να μιλήσει».

Οι Αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη πόσο καιρό έμεινε δεμένη στο δέντρο.

«Η περιοχή όπου βρέθηκε δέχτηκε έντονες βροχοπτώσεις», είπε ο Agrawal.

«Διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα, η οποία φαίνεται να έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, διέμενε στην Γκόα για αρκετό καιρό. Προσπαθούμε να μάθουμε με ποιον είχε επαφή τους τελευταίους μήνες», πρόσθεσε.

Η αστυνομία αναφέρει ότι φαίνεται να μην έχει φάει για αρκετές ημέρες. Ο σύζυγος, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, φέρεται να κατάγεται από το Ταμίλ Ναντού. Ο επιθεωρητής δασών, Vikas Padve, είπε στην εφημερίδα The Hindu ότι, αν και οι γιατροί είπαν στις Αρχές ότι τα πάει καλά, η Kumar «υποφέρει από ψυχιατρικά προβλήματα».

«Δεν μπορεί να μιλήσει και παραμένει υπό παρακολούθηση», είπε ο Padve.

«Φέρεται να άφησε τον σύζυγό της μετά από έναν καβγά», δήλωσε αξιωματούχος.

Το θύμα πιστεύεται ότι ζούσε στην Ινδία τα τελευταία δέκα χρόνια, ανέφεραν οι Hindustan Times, επικαλούμενοι αξιωματούχους του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Οι Αρχές έστειλαν μια ομάδα ερευνητών στο Ταμίλ Ναντού και την Γκόα για να εντοπίσουν τους συγγενείς της.