Έχουμε αρχίσει να χάνουμε το λογαριασμό καθώς πολλές celebrities λανσάρουν τις δικές τους σειρές καλλυντικών οι οποίες μάλιστα είναι και ανάμεσα στις πιο εμπορικές και επιτυχημένες, εκθρονίζοντας beauty brands με μακρά ιστορία. Η Rihanna, η Selena Gomez, η Hailey Bieber, η Ariana Grande και η Bella Hadid είναι μόνο μερικές που μου ήρθαν γρήγορα στο μυαλό και οι εταιρείες τους θριαμβεύουν.

Σε αυτές λοιπόν, έρχεται να προστεθεί και η Blake Lively, η οποία παρουσίασε τη δική της σειρά ομορφιάς η οποία ονομάζεται «Blake Brown Beauty » και έτσι, η σύζυγος του Ryan Reynolds θα προστεθεί στις celebrities που διαθέτουν ένα δικό τους σήμα με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν οι followers της πρόσεξαν πως ακολουθεί στο Instagram έναν λογαριασμό με το όνομα «Blake Brown Beauty » και ο συγκεκριμένος λογαριασμός την ακολουθεί πίσω. ΄Στη συνέχεια, η Blake συστήθηκε στο κοινό μέσα από μια προσωπική της φωτογραφία που στη λεζάντα έγραφε πως μετά από επτά ολόκληρα χρόνια προετοιμασίας, αποφάσισαν να βγάλουν στην αγορά τα προϊόντα τους με το επίσημο λανσάρισμα να γίνεται στις 4 Αυγούστου.

Σε επόμενες αναρτήσεις, πληροφορηθήκαμε πως πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών η οποία διαθέτει σαμπουάν, dry shampoo, μάσκα, leave in προϊόντα και mousse. To μόνο σίγουρο είναι ότι κάναμε follow το νέο λογαριασμό και περιμένουμε πώς κι πώς να δούμε όλα τα προϊόντα της καθώς και να μάθουμε αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα.