Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της σχέσης του με τον πατέρα του Στράτο.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον λόγο που ποτέ δεν βρέθηκαν μαζί σε πίστα, στην περίοδο που ήταν φυλακισμένος αλλά και γιατί δεν έχει πάει περισσότερες από 4 φορές στον τάφο του.

Για την περίοδο που ο πατέρας του πέρασε 9 μήνες σε φυλακή ενώ ο ίδιος ήταν σε ηλικία 19 ετών, είπε:

«Εγώ τα ήξερα όλα. Όταν βρέθηκε ο πατέρας μου στη φυλακή εγώ με τη μητέρα μου πηγαίναμε κάθε μέρα. Έμεινε 9 μήνες. Κάθε μέρα του πήγαινε φαγητά.
Και να μην μπορούσα εγώ, υπήρχε άνθρωπος που θα την έπαιρνε τη μητέρα μου από το σπίτι με το αυτοκίνητο και θα πήγαινε. Ήταν στην αρχή δύσκολα.
Γιατί στην αρχή ήταν στην Κέρκυρα και μετά στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει στην Κέρκυρα. Τότε εγώ και τον είχα δει και πάγωσα. Τον είδα πίσω από το τζάμι και μου ήρθε κάπως. Ήμουν 18-19 χρονών.
Συγκινήθηκα όταν τον είδα και ο πατέρας μου συγκινήθηκε, έκλαψε, αλλά ήθελα να τον δω. Ήταν άδικο, ήταν καθαρά από μία επαγγελματική αντιζηλία και δεν του βρήκαν και τίποτα κιόλας και για αυτό βγήκε.
Βέβαια, πήρε μια χάρη, το ήμισυ της ποινής και πήγε στην Τίρυνθα στις αγροτικές φυλακές και έτσι βγήκε στους 9 μήνες»

Γιατί δεν εμφανίστηκαν ποτέ μαζί πάνω σε πίστα;

«Η συνομιλία που κάναμε λίγο πριν πεθάνει, αποφάσισε να δουλέψουμε μαζί, κάτι το οποίο δεν είχαμε κάνει ποτέ. Στην πίστα δεν βρεθήκαμε ποτέ, στην τηλεόραση είχαμε κάνει πολλές εκπομπές μαζί.
Αποφάσισε τον χειμώνα του 1990 να πάμε σε ένα μαγαζί πια σαν Στράτος και Άγγελος Διονυσίου. Μου είπε: «Τώρα είσαι έτοιμος να έρθεις μαζί μου», αλλά δεν το προλάβαμε δυστυχώς.

Ήμουν στην Αμερική για συναυλίες όταν πέθανε, ήταν Πέμπτη, βρήκα εισιτήριο άρον άρον για Σάββατο, ώστε να γίνει η κηδεία τη Δευτέρα.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε και τον λόγο που έχει πάει ελάχιστες φορές στον τάφο του:

«Για μένα αυτή η απώλεια είναι σαν να μην έχει γίνει και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Να φανταστείς ότι με το ζόρι έχω πάει 3-4 φορές στο νεκροταφείο. Δεν πάω στο νεκροταφείο, δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι εκεί».