Έντεκα παιχνίδια απομένουν μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον στόχο της ΑΕΚ να είναι ένας και μοναδικός: νίκες με πολλά γκολ!

Μετά την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας στο Μενίδι, χάθηκε το αήττητο για την άνοδο της «Ένωσης» στη Football League και πλέον οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα καλούνται να μην αφήσουν περιθώρια για όνειρα στους αντιπάλους τους.

Η αρχή θα πρέπει να γίνει από σήμερα στην Κρήτη, όπου ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον τοπικό Άγιο Νικόλαο (13:00, εικόνα από το anatolhsport.com, ραδιοφωνικά από τοn NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και live από το sport-fm.gr).

Σε σχέση με το πρόσφατο ματς, εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Γροντής και τη θέση του θα πάρει ο Ντακόλ, με τον Τσιρίλο (λόγω του περιορισμού των ξένων) να μένει εκτός 18άδας και στα μετόπισθεν να παίζει ο Σταθάκης.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Βούρας. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Γεωργέας, Σταθάκης, Ρόβας και Πεταυράκης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κορδέρο και Ανάκογλου, με τους Πλατέλλα και Πόποβιτς να είναι στα εξτρέμ. Ο Ντακόλ αναμένεται να είναι πίσω από τον Μπρέτσεβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραγκιολίδης, Γροντής, Τσιρίλο, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Παληαρούτας, Κάτσικας και Τζανετόπουλος. Εκτός έμειναν οι Τσεβάς, Αργυρίου και Θαναηλάκης.

Πηγή: sport-fm.gr