Η ώρα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς έφτασε! Η Euroleague, η διοργάνωση που μας προσφέρει συνεχώς ανεπανάληπτες στιγμές, είναι ξανά κοντά μας, αποκλειστικά στο Novasports. Όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ και οι φανατικοί οπαδοί των ελληνικών ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια, όπως μόνο η Euroleague μπορεί να προσφέρει.

Πέρυσι ζήσαμε μοναδικές στιγμές με τις δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες να φτάνουν μέχρι το Final Four, με αποκορύφωμα τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού που σήκωσε την κούπα! Τώρα, με αγωνία, περιμένουμε τη νέα σεζόν για να ζήσουμε ξανά παρόμοιες στιγμές. Η πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova μας δίνει τη δυνατότητα να νιώσουμε το πάθος και την αδρεναλίνη αυτού του θεάματος, στις οθόνες μας μέσα από το Novasports.

Η Euroleague δεν είναι μόνο μια διοργάνωση, είναι η απόλυτη μπασκετική εμπειρία, η οποία φέρνει μαζί της την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Από τα θεαματικά σουτ των αστέρων του αθλήματος μέχρι τα συναρπαστικά φινάλε που κόβουν την ανάσα, κάθε παιχνίδι υπόσχεται δράση, ανταγωνισμό και συγκινήσεις.

Μέσα από τις υπηρεσίες της πλατφόρμας ΕΟΝ της Nova, όπως το timeshift, μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω και να ξαναζήσεις τις κορυφαίες στιγμές κάθε αγώνα, ενώ με το EON Sports Mode απολαμβάνεις ζωντανά στατιστικά και αναλυτικά δεδομένα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, προσφέροντάς σου μια νέα διάσταση στο θέαμα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να μπεις στο παιχνίδι! Η Euroleague, μαζί με πολλά ακόμα αθλητικά γεγονότα, είναι διαθέσιμη στα προγράμματα EON+ από 28 ευρώ/μήνα. Ετοιμάσου για μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις, θέαμα και ανατροπές, στη Nova.