Οι εξελίξεις στον σύλλογο ΠΑΣ Λαμία ήταν καταιγιστικές μετά την εντός ήττα από τον Πανσερραϊκό και την τραγική εμφάνιση χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε «κοινή συναινέσει» η λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο τεχνικό, Μαρίνο Σατσιά, με στόχο η ομάδα της Φθιώτιδας να συνέλθει από το χθεσινό σοκ.

Ο 46χρονος βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης όπου αποχαιρέτησε τους παίχτες και το τεχνικό τιμ. Βέβαια, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο νεαρός προπονητής είχε επανειλημμένα εκφράσει τη δυσφορία του στον πρόεδρο της ομάδας, για την ελλειπή στελέχωση του ρόστερ με συνέπεια να υπάρχει «γκρίνια» στον πάγκο της ομάδας της Ρούμελης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, η απόφαση για την απομάκρυνση του ήταν ειλημμένη πριν από το χθεσινό παιχνίδι και δεν είναι τυχαίο ότι ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος μέχρι και πέρσι «κρατούσε» τα ηνία του συλλόγου με επιτυχία, είχε βρεθεί το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ψάχνοντας σπίτι.

Αυτό δείχνει ότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα «χέρια» πριν τον αγώνα με την ομάδα των Σερρών. Να τονίσουμε ότι επί των ημερών του ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ κατάφερε και μπήκε για πρώτη φορά στην εξάδα, ενώ αυτό που ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, είναι τρεις προσθήκες στο ρόστερ.