Με τις επιχειρήσεις είχε δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί στην Ελλάδα ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ και αυτό φαίνεται πως δρομολογεί καθώς μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει μπουτίκ γυμναστήριο στο Κολωνάκι.

Η στενή οδός Λεβέντη, όπου δηλώθηκε η έδρα του γυμναστηρίου, αναμένεται να μποτιλιάρει από τους celebrities που θα εμπιστευθούν τον Τάιλερ Μάκμπεθ για τη γυμναστική τους.

Το έγγραφο της καταχώρισης της επιχείρησης δημοσιεύθηκε στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενώ φαίνεται πως το γυμναστήριο θα είναι της επωνυμίας Barry’s, γνωστής αμερικανικής αλυσίδας. Το αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας που συστάθηκε στις 30/9/24, είναι 1.000 ευρώ.

Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας είναι ο Τάιλερ. Σύμφωνα με το MEGA και το LIVE News, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη «τρέχει» ήδη και τις προετοιμασίες για τα εγκαίνια, όπου λουλούδια, μπαλόνια και ένας μπουφές που θα «παντρεύει» αμερικάνικες γεύσεις και ελληνικά μεζεδάκια, θα κάνουν αίσθηση στους πελάτες του γυμναστηρίου που θα πηγαίνουν εκεί για πιλάτες, γιόγκα και αεροβική.