Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από την ΑΕΚ για προσωπικούς λόγους παρά την πολύ καλή συνεργασία του με τον Μάριο Ηλιόπουλο και στην τηλεοπτική εκπομπή του Open «11 αυτοί, 11 εμείς» ακούστηκαν διάφορα για τον ρόλο του.

Ο Παπαδόπουλος δεν είχε άμεση σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, παρ’ όλα αυτά ήταν ένα σημαντικό στέλεχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, με την παραίτησή του να δημιουργηθεί ερωτηματικά για το πώς θα εξελιχθούν από εδώ και πέρα τα πράγματα.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open στην οποία συμμετέχουν 11 δημοσιογράφοι, με το παρακάτω απόσπασμα, από όσα ειπώθηκαν για αυτή την παραίτηση, να είναι χαρακτηριστικό.

Παπαθεοδώρου: «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2023. Είχε μεγάλη γνώση του παρασκηνίου. Στην Ελλάδα το 60% του ποδοσφαίρου είναι αυτό που δεν βλέπουμε».

Βασιλόπουλος: «Καθοριστικός ο ρόλος του Παπαδόπουλου ήταν το 2018, όταν εκλάπη το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε με απευθείας ανάθεση στην ΑΕΚ».

Κετσετζόγλου: «Το 50% της ΕΠΟ το είχε ο ΠΑΟΚ τότε. Ποιος είχε το άλλο 50%; Η ΑΕΚ».

Μίχος: «Ήταν κομβικός ο ρόλος του Γιάννη Παπαδόπουλου για να αλλάξει η διοίκηση στην ΕΠΟ. Ασχολιόταν με άλλες ομάδες και άλλες κατηγορίες»!