Την έντονη ενόχλησή του για το ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα προς του δημοσιογράφους, που τον ρωτούσαν για τη Μαρινέλλα, εξέφρασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Αρχικά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, μίλησε για το νέο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα. «Δεν υπάρχει λόγος να ενοχλούμε έναν άνθρωπο που δείχνει ότι δεν του αρέσουν τα “πεσίματα” και δεν τα θέλει.  Δεν έχουν απομείνει πολλά ιερά τέρατα και πρέπει να τους σεβαστούμε. Δεν κινδυνεύει από μια συμπεριφορά που προκάλεσαν τα ΜΜΕ. Αφού το είδαμε πέρσι, γιατί να το ξανακάνουμε φέτος; Και πάλι εγκρατής ήταν ο άνθρωπος», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Εν αντιθέσει με τον Γιώργο Νταλάρα, είναι πολύ νωρίς για να νομίζει ο Χρήστος Μάστορας ότι έγινε Γιώργος Νταλάρας. Η συμπεριφορά του ήταν ξεπατικωτούρα. Δεν είσαι ο Γιώργος Νταλάρας, αγόρι μου γλυκό, είναι πάρα πολύ νωρίς. Απλά έχεις κάποια επιτυχία, που δεν ξέρεις ακόμα πόσο θα κρατήσει» είπε σε έντονο ύφος, μιλώντας στο Breakfast@Star.

«Να επιστρέψει στην εποχή που δεν μίλαγε πολύ στις κάμερες, γιατί τώρα που μιλάει δεν τα πάει και πολύ καλά. Το στόρι του μου φάνηκε πολύ επηρμένο και προσβλητικό προς τα Μέσα που τον έχουν αναδείξει», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.