Η 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League άρχισε με τη Μπρεστ να πετυχαίνει τη 2η νίκη της με το επιβλητικό 4-0 επί της Σάλτσμπουργκ εκτός έδρας, την ίδια ώρα που οι Στουτγκάρδη και Σπάρτα Πράγας έμεναν στο 1-1 στη Γερμανία.

Η γαλλική Μπρεστ για πρώτη φορά στην ιστορία της παίζει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και έχει κάνει τέλειο ξεκίνημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Σάλτσμπουργκ, η ομάδα του Ερίκ Ρουά άνοιξε το σκορ στο 24′ με τον Σιμά, έβγαλε το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ (0-1) και στο δεύτερο… ξεσάλωσε: 0-2 στο 66′ ο Καμαρά, 0-3 στο 70′ ξανά ο Σιμά και 0-4 στο 75′ ο Περέιρα Λάγκε!

Στουτγκάρδη – Σπάρτα Πράγας 1-1

Την ίδια ώρα, στη Γερμανία, η Στουτγκάρδη υποδέχθηκε τη Σπάρτα Πράγας και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Μιγιό μετά τη σέντρα από αριστερά.

Οι Τσέχοι, όμως, δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν στο 32′ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Καϊρίνεν και είχαν δοκάρι στο 39′ σε κεφαλιά του Μπιρμάντσεβιτς, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος της αναμέτρησης.