Ένας αστυνομικός κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη νεαρή φίλη του, όταν έμαθε ότι εκείνη ήταν έγκυος με το παιδί του, τη στιγμή που η γυναίκα διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον αδερφό του.

Σύμφωνα με τη New York Post, δράστης είναι ο 34χρονος Matthew Farwell από τη Μασαχουσέτη που σκότωσε την 1η Φεβρουαρίου του 2021 την 22χρονη Sandra Birchmore στο σπίτι της και σκηνοθέτησε το έγκλημα, ώστε να μοιάζει με αυτοκτονία.

Το αμερικανικό δημοσίευμα έγραψε ότι ο άνδρας συνελήφθη λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, ωστόσο η υπόθεση έλαβε νέα τροπή πριν από λίγο καιρό μετά από αστυνομική έρευνα και νέα μήνυση από την οικογένεια του θύματος.

Ο Matthew Farwell

Συγκεκριμένα, ο δράστης γνώριζε την Sandra από όταν εκείνη ήταν 13 ετών, καθώς εντάχθηκε σε πρόγραμμα ανηλίκων που δουλεύουν εθελοντικά στα αστυνομικά τμήματα, ώστε να ενταχθούν στο Σώμα μετά την ενηλικίωσή τους.

Όταν η κοπέλα έγινε 15 ετών απέκτησε σεξουαλικές επαφές μαζί του, όπως και με έναν συνάδελφο του, αλλά και με τον μεγαλύτερο αδερφό του William Farwell. Ορισμένα έγγραφα έγραψαν πως ήταν «συναινετικές σχέσεις», ενώ άλλα τις περιέγραψαν ως «κακοποίηση».

Η Sandra Birchmore

Το 2021 λοιπόν, η γυναίκα ανακοίνωσε στον Matthew ότι περιμένει το παιδί του και εκείνος τη δολοφόνησε. Μετά από καιρό όμως, διαπιστώθηκε ότι εκείνη διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον 38χρονο αδερφό του William και μάλιστα προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί.

Επίσημα, κανείς δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε η Sandra, με τον William να υποστηρίζει πως ήταν δικό του, μόνο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, που έγινε καιρό μετά τη σύλληψη του Matthew.

Ο William Farwell

Πλέον, τα δύο αδέρφια έχουν αποταχθεί από το σώμα, με τον 34χρονο να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται ότι συνέβαλε στο έγκλημα με τη συμπεριφορά του προς την 22χρονη.